Επιχειρηματική Ευελιξία
Συγκεντρωμένη Πληροφόρηση
Διασύνδεση Διαδικασιών
Ενιαία Εξυπηρέτηση Πελατών
Όλα όσα χρειάζεστε είναι στο eon RIX

Μια Cloud Εμπορική και Λογιστική Εφαρμογή με μηνιαία συνδρομή - SaaS

Επέκταση σε νέα κανάλια, πελάτες και αγορές.

Στις νέες συνθήκες ενός διασυνδεδεμένου κόσμου η σουίτα e-On RIX σας δίνει τη δυνατότητα να απλώσετε τις διαδικασίες σας και τις υπηρεσίες σας πέρα από τα παραδοσιακά όρια της επιχείρησής σας και να επεκταθείτε σε νέα κανάλια, πελάτες και αγορές.

Σας βοηθάει να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και να αυξήσετε την επικοινωνία και τη συνεργασία μέσα και έξω από την επιχείρησή. 

 

Είναι ένα λογισμικό για επιχειρήσεις που σας προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα στον χώρο των οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών και άλλων συναφών ροών έτσι ώστε όλη η πληροφόρηση που χρειάζεστε να είναι διαθέσιμη άμεσα για να υποστηρίζει τις διαδικασίες λήψεων αποφάσεων.

 

Η σουίτα Ε-ΟΝ RIX, είναι μία ευέλικτη εκτεταμένη πλατφόρμα επιχειρησιακών εφαρμογών που εξυπηρετεί πολλούς κλάδους.

 

Η κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει τις δικές της επιλογές. Να χρησιμοποιήσει όσες εφαρμογές χρειάζεται με τρόπο ολοκληρωμένο και να τις προσαρμόσει εύκολα στις δικές της ανάγκες, διαδικασίες και ιδιαιτερότητες του κάθε εμπορικού Προϊόντος  ή Υπηρεσίας της.

Ρολόι που λέει ήρθε η ώρα να αλλάξετε

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε. Δείτε γιατί...

κύβος που δείχνει την ολοκλήρωση και αυτοματοποίηση διαδικασιών

Business & Financials

Αυτοματοποίηση  και Ολοκλήρωση Διαδικασιών.

Άμεση Πληροφόρηση.

Ενιαίο Περιβάλλον Συνεργασίας.

Ένα  ευέλικτο, σύγχρονο πακέτο με πολλές λειτουργίες και ευκολίες, καταχώρισης στοιχείων, on line άντλησης πληροφοριών, ενιαίας εικόνας πελατών, κατάργησης διπλών ενεργειών.

Σειρά από πολυθρόνες σινεμά μπλε και μια κόκκινη στη μέση που ξεχωρίζει. Σύστημα CRM προσαρμοσμένο ειδικά για τις δικές σας ανάγκες.

CRM

Ενισχύστε τις Πωλήσεις σας με ένα σύστημα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους και στις ανάγκες του Μάρκετινγκ.

Κύκλος Pre-Sales και After-Sales.

360’ οπτική εικόνα για κάθε πελάτη.

Αναλύσεις και Στατιστικά.

χέρι που τοποθετεί σε παζλ ένα κομμάτι. Δείχνει ότι στο e-on projects όλα μπαίνουν στη θέση τους για τη διοικητική και οικονομική διαχείριση ενός έργου.

Projects

Λειτουργικότητα για τη διοικητική και οικονομική διαχείριση ενός έργου.

Ενιαία βάση πληροφοριών για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Εργαλείο για τον καλύτερο συντονισμό  αναθέσεων, προγραμματισμού κόστους και εσόδων.

Μπαστούνι του γκόλφ που σπρώχνει το μπαλάκι στην τρύπα. Στο e-on Contracts οι ανθρωποώρες καταγράφονται και τιμολογούνται με ακρίβεια.

Contracts

Υποστήριξη διαχείρισης συμβάσεων που διασφαλίζει ότι οι ανθρωποώρες σας καταγράφονται με ακρίβεια, και συγκεντρώνονται εύκολα και γρήγορα, όταν έλθει η ώρα της τιμολόγησης και ότι

εκπληρώνονται οι υποχρεώσεις σας απέναντι στους πελάτες σας.

Λύσεις E-ON RIX για τη σύγχρονη Επιχείρηση

 

e-shop Connector

Συνδέστε τo Ηλεκτρονικό σας Κατάστημα και τις On Line Πωλήσεις σας με την Παραγωγή, την Αποθήκη και την Λογιστική σας διαχείριση.

e- Invoicing

Μειώστε κατακόρυφα το κόστος της παραδοσιακής «χάρτινης» τιμολόγησης, τόσο σε αναλώσιμα (χαρτί, μελάνι κλπ) όσο και σε χρόνο απασχόλησης του προσωπικού σας για διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποθήκευση.

Ticketing

Λειτουργικότητα "ticketing", που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να "βγουν προς τα έξω" και να ανοίξουν μια νέα πόρτα επικοινωνίας με τους πελάτες τους χωρίς δαπανηρές νέες επενδύσεις.

Cash Flow & Πιστωτική Πολιτική

Λειτουργικότητα Cash Flow και Πιστωτικής Πολιτικής γιατί στην παρούσα περίοδο οικονομικής κρίσης, η διατήρηση της “οικονομικής υγείας” της επιχείρησής σας, θα κρίνει την επιβίωσή της.

e- Invoicing από Προμηθευτές

Μειώστε το χρόνο απασχόλησης για την καταχώρηση εισερχόμενων χάρτινων τιμολόγιων & παραστατικών προμηθευτών σας και τον κίνδυνο λαθών καθώς και τον χρόνο για την διαχείριση φακέλων και αρχείων σε χαρτί.

Έγκριση Δαπανών

Αυτοματοποιήστε την διαδικασία έγκρισης δαπανών μέσω ροών εργασίας.   

Καταχωρήστε τις με κατηγοριοποιήσεις για καλύτερο έλεγχο και επισυνάψτε τα απαιτούμενα έγγραφα. Αυτόματη ενημέρωση των υπευθύνων.

e-Collections

Μειώστε τον χρόνο που ασχολείστε καθημερινά με τα Εισπρακτέα.

Αυξήστε τις πιθανότητες έγκαιρης είσπραξης και βελτιώστε την ταμειακή σας θέση.

B2B RIX Portal

Μειώστε τον χρόνο για την καταγραφή και διαχείριση παραγγελιών.
Βελτιώστε την εικόνα της επιχείρησής σας παρέχοντας ένα νέο κανάλι για πωλήσεις υλοποιώντας μια εξωστρεφή λύση.