myDATA
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ

Έτοιμη λύση λογισμικού και προγράμματος επιδότησης για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας χωρίς κόστος! Προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις του myDATA εύκολα, αξιόπιστα και με πλήρως επιδοτούμενο πρόγραμμα!

1

2

3

Αυτόματη αποστολή των εσόδων στην ΑΑΔΕ

Ελάχιστη απασχόληση για τα έξοδά σας

Συνεχής ενημέρωση και συμβατότητα

Κάλυψη και του δικού σας ERP

Η καθημερινή ή μηνιαία αποστολή των εσόδων σας στην ΑΑΔΕ γίνεται παιχνίδι! Το σύστημα προγραμματίζεται ώστε να κάνει αυτόματα την αποστολή κι εσείς επικεντρώνεστε σε αυτό που έπρεπε να κάνετε εξ αρχής: Περισσότερες πωλήσεις!

 

Το σύστημα «διδάσκεται» ώστε κάθε φορά που λαμβάνετε τιμολόγια από τους προμηθευτές σας, να γίνεται αυτόματος χαρακτηρισμός των εξόδων. Αυτό σημαίνει ελάχιστη ενασχόληση από το λογιστικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεστε ή από το Τμήμα Λογιστηρίου της επιχείρησής σας.

Η ομάδα μας φροντίζει και συντηρεί το σύστημα με όλες τις νεότερες εκδόσεις του myDATA της ΑΑΔΕ. Εσείς δεν έχετε να κάνετε απολύτως τίποτα για να τις λάβετε.

Το σύστημα είναι πλήρως συμβατό και με τις υπόλοιπες πρόσφατες εξελίξεις όπως QR code στα παραστατικά και με εγκεκριμένο συνεργαζόμενο Φορολογικό Μηχανισμό. Αν τον χρειάζεστε.

4

Αν έχετε ήδη κάποιο εμπορικό πρόγραμμα ή ERP και δεν θέλετε να το αλλάξετε, αλλά η υλοποίηση του myDATA σας φαίνεται δύσκολη, εμείς μπορούμε να καλύψουμε και αυτή την περίπτωση: Το E-ON RIX αναλαμβάνει να συγκεντρώσει και να αποστείλει στην ΑΑΔΕ όλα σας τα παραστατικά. Ρωτήστε μας πώς.

5

Πλήρως επιδοτούμενο πρόγραμμα

Από καιρό σε καιρό, ανακοινώνονται επιδοτήσεις για λογισμικό και σχετικές υπηρεσίες. Αυτές μπορεί να έχουν διαφορετικές απαιτήσεις ή και ποσοστό κάλυψης. Ρωτήστε μας για τα προγράμματα που είναι ενεργά σήμερα!

Περισσότερα για το E-ON RIX εδώ

computer.jpg
download upload.jpg

Το myDATA, με δυο λόγια

Θα ζητείται πλέον η ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ της επιχείρησης και της ΑΑΔΕ, μέσω διαλειτουργικότητας (interface μέσω web services), έτσι ώστε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να σχηματίζει γρήγορα τη σωστή εικόνα για τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα να μειώνεται το διαχειριστικό κόστος για τις επιχειρήσεις αυτοματοποιώντας τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων, καταργώντας τη ΜΥΦ κ.λπ. Ο δε φορολογικός έλεγχος, όταν απαιτείται, θα γίνεται πιο εύκολα αλλά και άλλες διαδικασίες ενδιαφέροντος της επιχείρησης θα επιταχυνθούν.

aade_cloud.png

Η πρότασή μας

H εμπορική και λογιστική μας πλατφόρμα E-ON RIX εξυπηρετεί την απαιτούμενη από την ΑΑΔΕ ανταλλαγή στοιχείων αλλά και τα απαιτούμενα σημεία ελέγχου (checkpoints) και αναφοράς λαθών (error reports). 

Η λειτουργίες είναι διαθέσιμες τόσο στους χρήστες που κάνουν πλήρη χρήση της εμπορικής και λογιστικής πλατφόρμας E-ON RIX αλλά και στους χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει μόνο την εμπορική της λειτουργικότητα.

Προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις του myDATA εύκολα, αξιόπιστα και χωρίς πρόσθετο διαχειριστικό κόστος, τώρα και με επιδότηση που μπορεί να φτάσει και μέχρι το 100% μέσω του προγράμματος "Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις"

Συλλογή στοιχείων από Παραστατικά

 

Τα κάθε είδους παραστατικά που πρέπει βάσει των κείμενων διατάξεων να ενημερώνουν την ΑΑΔΕ, θα συλλέγονται όποτε σας εξυπηρετεί (π.χ. χειροκίνητα ή προγραμματισμένα κάθε μέρα, κάθε Παρασκευή κ.λπ.) και θα παρουσιάζονται προ της αποστολής τους. Τυχόν λάθη και απαραίτητες συμπληρώσεις θα σας ζητούνται από το E-ON RIX.

Συλλογή στοιχείων από Λογιστικές Εγγραφές

Με παρόμοιο τρόπο – και δεδομένου ότι έχετε ενεργοποιημένο το Υποσύστημα Λογιστικής – θα συγκεντρώνονται οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να ενημερώσουν την ΑΑΔΕ.

Αυτές θα χαρακτηρίζονται κατά τη στιγμή της καταχώρησής τους ή και αργότερα, αναλόγως της οργάνωσης του λογιστηρίου σας.

Παραστατικά που δεν λάβατε

Βλέπετε ποια παραστατικά έχουν εκδοθεί προς εσάς και δεν τα έχετε παραλάβει. Για όλα τα υπόλοιπα, γίνεται αυτόματη σύνδεσή τους με τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κι έτσι διαπιστώνετε με μια ματιά ότι όλα είναι εντάξει

Παραστατικά που δεν εστάλησαν από τον εκδότη

Με παρόμοιο τρόπο, αν εσείς έχετε καταχωρημένα παραστατικά προμηθευτών τα οποία ο εκδότης δεν έχει αποστείλει στο myDATA και πάλι  ενημερώνεστε κατάλληλα

Ενημέρωση του Μ.ΑΡ.Κ.

Η ΑΑΔΕ δίνει σε κάθε εγγραφή έναν Μοναδικό Αριθμό Καταχώρησης. Αυτός  αποθηκεύεται στο E-ON RIX και  εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του συστήματος, για να είστε σίγουροι ότι η Αρχή έχει λάβει γνώση αυτής της συναλλαγής. Τηρείται πλήρες ιστορικό των αποστολών.

Σας υποστηρίζουμε

Το E-ON RIX έχει ενσωματωμένες όλες τις Τυποποιήσεις, όπως αυτές θα οριστούν από την ΑΑΔΕ.

Εσείς θα χρειαστεί, μια φορά μόνον, να συνδέσετε τους Τύπους Παραστατικών σας με αυτές τις παραμέτρους, ώστε στην καθημερινότητά σας να μην χρειάζεται να κάνετε συνεχείς διορθώσεις και συμπληρώσεις.

 

Σε αυτό το βήμα, θα είμαστε δίπλα σας, όπου και όσο το χρειαστείτε.

Όλες οι λειτουργίες που σχετίζονται με το myDATA θα είναι διαθέσιμες σε συνδυασμό αλλά και ανεξάρτητα με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που ήδη προσφέρει το E-ON RIX 

e-invoicing-banner01.jpg

Ζητήστε Παρουσίαση

Ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον σας. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.