myDATA

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ

Έτοιμη λύση λογισμικού και προγράμματος επιδότησης για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας χωρίς κόστος! Προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις του myDATA εύκολα, αξιόπιστα και με πλήρως επιδοτούμενο πρόγραμμα!

1

Δεν χρειάζεστε ταμειακή μηχανή

Με το E-ON RIX δεν χρειάζεστε ταμειακή μηχανή γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης, με έκδοση κάθε είδους παραστατικού (και αποδείξεων λιανικής).

 

2

Εγκεκριμένος φορολογικός μηχανισμός

Το Ε-ΟΝ RIX συνεργάζεται με εγκεκριμένο Φορολογικό Μηχανισμό οπότε καλύπτει όλες τις πρόσφατες απαιτήσεις της Α.Α.Δ.Ε.

3

QR CODE σε αποδείξεις λιανικής

Το E-ON RIX καλύπτει την ανάγκη για χρήση QR Code σε αποδείξεις λιανικής με το οποίο θα αποδεικνύεται η εγκυρότητα της απόδειξης, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Α.Α.Δ.Ε. 

4

Πλήρως επιδοτούμενο πρόγραμμα

Το ολοκληρωμένο πακέτο λύσης software E-ON RIX συνδυασμένο με σύμβουλο επιδότησης για τις ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρίας σας. Το E-ON RIX είναι μια εφαρμογή που σας παρέχουμε από το "cloud" με μηνιαία συνδρομή χωρίς άλλες δεσμεύσεις.

 

Περισσότερα για το Ε-ON RIX  εδώ.

computer.jpg
download upload.jpg

Το myDATA, με δυο λόγια

Θα ζητείται πλέον η ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ της επιχείρησης και της ΑΑΔΕ, μέσω διαλειτουργικότητας (interface μέσω web services), έτσι ώστε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να σχηματίζει γρήγορα τη σωστή εικόνα για τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα να μειώνεται το διαχειριστικό κόστος για τις επιχειρήσεις αυτοματοποιώντας τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων, καταργώντας τη ΜΥΦ κ.λπ. Ο δε φορολογικός έλεγχος, όταν απαιτείται, θα γίνεται πιο εύκολα αλλά και άλλες διαδικασίες ενδιαφέροντος της επιχείρησης θα επιταχυνθούν.

aade_cloud.png

Η πρότασή μας

H εμπορική και λογιστική μας πλατφόρμα E-ON RIX εξυπηρετεί την απαιτούμενη από την ΑΑΔΕ ανταλλαγή στοιχείων αλλά και τα απαιτούμενα σημεία ελέγχου (checkpoints) και αναφοράς λαθών (error reports). 

Η λειτουργίες είναι διαθέσιμες τόσο στους χρήστες που κάνουν πλήρη χρήση της εμπορικής και λογιστικής πλατφόρμας E-ON RIX αλλά και στους χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει μόνο την εμπορική της λειτουργικότητα.

Προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις του myDATA εύκολα, αξιόπιστα και χωρίς πρόσθετο διαχειριστικό κόστος, τώρα και με επιδότηση που μπορεί να φτάσει και μέχρι το 100% μέσω του προγράμματος "Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις"

Συλλογή στοιχείων από Παραστατικά

 

Συλλογή στοιχείων από Λογιστικές Εγγραφές

Συλλογή στοιχείων από χειρόγραφη φόρμα​

Τα κάθε είδους παραστατικά που πρέπει βάσει των κείμενων διατάξεων να ενημερώνουν την ΑΑΔΕ, θα συλλέγονται όποτε σας εξυπηρετεί (π.χ. χειροκίνητα ή προγραμματισμένα κάθε μέρα, κάθε Παρασκευή κ.λπ.) και θα παρουσιάζονται προ της αποστολής τους. Τυχόν λάθη και απαραίτητες συμπληρώσεις θα σας ζητούνται από το E-ON RIX.

Με παρόμοιο τρόπο – και δεδομένου ότι έχετε ενεργοποιημένο το Υποσύστημα Λογιστικής – θα συγκεντρώνονται οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να ενημερώσουν την ΑΑΔΕ.

Αυτές θα χαρακτηρίζονται κατά τη στιγμή της καταχώρησής τους ή και αργότερα, αναλόγως της οργάνωσης του λογιστηρίου σας.

Αν δεν έχετε ενεργοποιημένο το Υποσύστημα Λογιστικής, θα σας δοθεί η δυνατότητα απλής πληκτρολόγησης των δεδομένων (εκτός παραστατικών) σε ειδικές φόρμες, οι οποίες ακολούθως θα κατευθύνονται προς την ΑΑΔΕ, όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία

Παραστατικά που δεν λάβατε

Εκμεταλλευόμενοι την υπηρεσία άντλησης δεδομένων που θα υλοποιήσει η ΑΑΔΕ, θα βλέπετε ποια παραστατικά έχουν εκδοθεί προς εσάς και δεν τα έχετε παραλάβει

Παραστατικά που δεν εστάλησαν από τον εκδότη

Με παρόμοιο τρόπο, αν εσείς έχετε καταχωρημένα παραστατικά προμηθευτών τα οποία ο εκδότης δεν έχει αποστείλει στο myDATA και πάλι θα ενημερώνεστε κατάλληλα

Ενημέρωση του Μ.ΑΡ.Κ.

Η ΑΑΔΕ θα δίνει σε κάθε εγγραφή έναν Μοναδικό ΑΡιθμό Καταχώρησης. Αυτός θα αποθηκεύεται στο E-ON RIX και θα εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του συστήματος, για να είστε σίγουροι ότι η Αρχή έχει λάβει γνώση αυτής της συναλλαγής.

Σας υποστηρίζουμε

Το E-ON RIX έχει ενσωματωμένες όλες τις Τυποποιήσεις, όπως αυτές θα οριστούν από την ΑΑΔΕ.

Εσείς θα χρειαστεί, μια φορά μόνον, να συνδέσετε τους Τύπους Παραστατικών σας με αυτές τις παραμέτρους, ώστε στην καθημερινότητά σας να μην χρειάζεται να κάνετε συνεχείς διορθώσεις και συμπληρώσεις.

 

Σε αυτό το βήμα, θα είμαστε δίπλα σας, όπου και όσο το χρειαστείτε.

Όλες οι λειτουργίες που σχετίζονται με το myDATA θα είναι διαθέσιμες σε συνδυασμό αλλά και ανεξάρτητα με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που ήδη προσφέρει το E-ON RIX 

e-invoicing-banner01.jpg

Ζητήστε Παρουσίαση

Ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον σας. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.