Ξεπεράστε τα όρια της επιχείρησής σας
Γνωρίστε την εμπειρία της συνεργασίας και
της αλληλεπίδρασης μέσω ενός WEB PORTAL

Το E-On EPI είναι ένα σύνολο “cloud” εφαρμογών ενταγμένων σε ένα “Portal”. 

Οι εφαρμογές του E-On EPI καλύπτουν front-end και back office εξειδικευμένες επιχειρησιακές λειτουργίες που δεν καλύπτονται από τα κεντρικά συστήματα μιας Τράπεζας η μιας Επιχείρησης.

Εξυπηρετεί πολλές ομάδες συνδεδεμένων χρηστών που μπορεί να είναι στελέχη της Τράπεζας ή της Επιχείρησης ή και στελέχη συνεργαζόμενων επιχειρήσεων όπως έμποροι, αντιπρόσωποι, πράκτορες κλπ.  Μπορεί επίσης να είναι και πελάτες.

Οι επιμέρους εφαρμογές του Ε-ΟΝ EPI ακολουθούν την φιλοσοφία των ροών εργασίας που σημαίνει ότι καθορίζονται παραμετρικά και λειτουργούν  και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε Τράπεζας ή Επιχείρησης. Συνδέονται δε αδιάλειπτα με τα Κεντρικά Συστήματα. για ανταλλαγή δεδομένων.

Το E-On EPI είναι και σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών εγγράφων (document management) για τη δημιουργία πλήρων ηλεκτρονικών φακέλων με έγγραφα ανά πελάτη, προμηθευτή, συνεργάτη, κλπ. Τέλος είναι ένα σύστημα CRM για τη διαχείριση των πληροφοριών σχετικά με τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται η επιχείρηση.

Portal Cloud Εφαρμογών

Ολοκλήρωση CRM

Έτοιμες ροές εργασίας με ενσωματωμένα best business practices

E-ON EPI Retail Bank

 

Στις σημερινές συνθήκες αυτό που μετράει για τις Τράπεζες είναι η ευελιξία ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας νέα τραπεζικά προϊόντα λιανικής, καθώς και η δυνατότητα προώθησης των προϊόντων αυτών από περισσότερα κανάλια πέρα από τα παραδοσιακά τραπεζικά καταστήματα.

E-ON EPI Leasing

 

Οδηγήστε την επιχείρησή σας στο μέλλον των εφαρμογών "cloud" και προσφέρετε στους πελάτες σας νέες και σύνθετες υπηρεσίες, όπως τη διαχείριση του εταιρικού τους στόλου, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον στο internet.

© 2021  by e-On Integration S.A.

Dem. Gounari 3, 153 43 Agia Paraskevi

Τηλ.: 210 6018700 - Fax: 210 6018709

Email:

FOLLOW US:

  • w-facebook
  • Twitter Clean