top of page

e-Invoicing

Ήλθε η ώρα να μπείτε στον κόσμο

της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

και να πάρετε τα οφέλη που προσφέρει

Χρησιμοποιήστε το e-Invoicing.
Μια γρήγορη, αποτελεσματική λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης.
 
Αυτοματοποιήστε και απλοποιήστε τον κύκλο της τιμολόγησης, μειώστε το διαχειριστικό σας κόστος, καταργήστε την ταλαιπωρία παρακολούθησης των τιμολογίων σας και αυξήστε την εισπραξιμότητα τους.  
 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο internet.

Αύξηση
Παραγωγικότητας

Η έκδοση τιμολογίων είναι μια έντονα χειροκίνητη διαδικασία με υψηλό κόστος και χαμηλή αποδοτικότητα. Τα λάθη και οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες, δημιουργώντας σημεία συμφόρησης και καθυστερήσεις πληρωμών.  

Μειώστε το χρόνο απασχόλησης του προσωπικού σας για διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποθήκευση χάρτινων τιμολογίων.

Αυτοματοποιήστε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες από τις ροές εργασιών τιμολόγησης έως τις υπενθυμίσεις πληρωμής.

Μείωση

Κόστους

Δείτε εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Με διαδικασίες που βασίζονται στο χαρτί, ξοδεύετε πολλά για διόρθωση λαθών και ολοκλήρωση καθημερινών και επαναλαμβανόμενων εργασιών.

Υπολογίστε το χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία και την αποστολή τιμολογίων, όπως και της ταξινόμησης, κατηγοριοποίησης και μη αυτόματης εισαγωγής τους στο λογιστικό σας σύστημα.

Υπολογίστε τα έξοδα αποστολής καθώς και το κόστος αποθήκευσης τους και του χαρτιού. 

Βελτίωση 

Εισπραξιμότητας

Με το e-Invoicing έχετε καλύτερη εποπτεία, με αυξημένη προβολή και έλεγχο των απαιτήσεων σας.

Βελτιώστε τον τρόπο παρακολούθησης των εισπρακτέων τιμολογίων σας και εντοπίστε έγκαιρα τυχόν προβλήματα. 

Στείλτε υπενθυμίσεις σε όσους δεν έχουν εκπληρώσει τις προθεσμίες πληρωμής.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις πληροφορίες πληρωμών των πελατών σας και παρακολουθήστε το ιστορικό τους.

Επιτυγχάνετε έτσι με οργανωμένο τρόπο τη διαδικασία ταχύτερων πληρωμών.

Προσιτή Τιμή Απόκτησης

Προσιτή Τιμή Απόκτησης

Το e-Invoicing είναι μια υπηρεσία που προσφέρουμε με το μοντέλο  “Software as a Service”,

με μια ιδιαίτερα συμφέρουσα μηνιαία συνδρομή σε σύγκριση με ότι σας κοστίζουν σήμερα τα  χάρτινα τιμολογία.

Σύμφωνα με μελέτες η διαχείριση ενός και μόνο χάρτινου τιμολογίου μπορεί να φτάσει και μέχρι 11 ευρώ!!!

Το e-Invoicing παρέχεται μέσα από μια ασφαλή  cloud πλατφόρμα που φιλοξενείται σε πιστοποιημένο Data Center στην Ελλάδα. 

Χρησιμοποιήστε το e-Invoicing
με την εμπορική και λογιστική πλατφόρμα μας e-On RIX
ή σε συνεργασία με τη δικό σας ERP.
Και στις δύο περιπτώσεις οι σύγχρονες λειτουργίες του είναι στη διάθεσή σας...

Έκδοση Ηλεκτρονικών Τιμολογίων και αυτόματη αρχειοθέτηση τους από το e-On RIX ή μεταφορά των Τιμολογίων από το δικό σας ERP στο e-On RIX και αρχειοθέτησή τους στη βάση δεδομένων του.

Έτσι επιτυγχάνεται την "αποϋλοποίηση" των παραστατικών.

Ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων με e-mail στον πελάτη μέσα από την εφαρμογή e-Invoicing, χωρίς χρήση προσωπικού email (σε μορφή PDF, ή .txt). Μπορείτε να επιλέξετε η αποστολή του email από το e-Invoicing να γίνεται αυτόματα μετά την καταχώρηση του τιμολογίου χωρίς την παρέμβασή σας.

Λειτουργία επιβεβαίωσης για την παραλαβή του e-mail από τον αποδέκτη, έτσι ώστε τα τιμολόγια που εκδώσατε σημαίνονται όχι μόνο ως «απεσταλμένα» αλλά και ως «επιβεβαιωμένα». Η λειτουργία επιβεβαίωσης είναι διαθέσιμη για πελάτες στους οποίους έχετε δώσει πρόσβαση στο e-Invoicing αλλά και σε πελάτες που δεν έχουν πρόσβαση στην πύλη b2b του e-Invoicing.  

Εάν ο αποδέκτης διαπιστώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο τιμολόγιο (π.χ. λάθος χρέωση, λάθος ποσότητες κ.λπ.) μπορεί να σας ειδοποιήσει ηλεκτρονικά με μια απλούστατη διαδικασία. Απλούστερη κι από e-mail! Η ειδοποίηση μπορεί να έλθει απλώς ως κείμενο ή ακόμα και να δημιουργήσει μια «Εκκρεμότητα» στο ενσωματωμένο CRM της πλατφόρμας e-On RIX. Έτσι έχετε το τιμολόγιο, την καρτέλα του πελάτη αλλά και το αναφερθέν πρόβλημα μαζεμένα σε ένα και μοναδικό σημείο!

Εξαγωγή των στοιχείων του Τιμολογίου (ή Δελτίου Αποστολής) σε μορφή αναγνώσιμη από άλλα υπολογιστικά συστήματα (structured format), έτσι ώστε ο αποδέκτης να αποφύγει την χειρόγραφη καταχώρησή του. Επιπρόσθετα, υλοποίηση των μορφότυπων (formats) σας εάν ήδη χρησιμοποιείτε παρόμοια συστήματα.

Σε περίπτωση φορολογικού ελέγχου όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα, on line, όπως ορίζουν οι κείμενες φορολογικές διατάξεις.

Αποστολή και διαχείριση τιμολογίων από οπουδήποτε

Το e-Invoicing είναι μια υπηρεσία που εντάσσεται στο e-On mobile το "κινητό γραφείο" που δημιουργήσαμε για εσάς. Έτσι το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κινητή συσκευή και όλη η πληροφόρηση και διαχείριση των τιμολογίων σας είναι στα χέρια σας από οπουδήποτε. 

mobile-business e-invoicing

Με το e-Invoicing επιτυγχάνετε καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες σας

Στείλτε άμεσα στους πελάτες σας τα ηλεκτρονικά τιμολόγια που δημιουργήσατε, με e-mail που παράγεται αυτόματα μέσα από το e-Invoicing.

Λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης για την παραλαβή του ηλεκτρονικού τιμολογίου από τον παραλήπτη που σας διασφαλίζει ότι το τιμολόγιο έχει φθάσει στον προορισμό του.

Σε περίπτωση λάθους ή μη συμφωνίας του παραλήπτη με τα στοιχεία του τιμολογίου εκείνος μπορεί να σας ειδοποιήσει με μια απλή διαδικασία μέσω του e-Invoicing. 

 

To e-Invoicing ανοίγει νέες προοπτικές στη συνεργασία σας με τους πελάτες σας, καθώς ενσωματώνει ένα b2b portal που τους επιτρέπει την πρόσβαση στο σύστημα έτσι ώστε μπορούν να έχουν on-line ενημέρωση για τα παραστατικά που τους αφορούν και να λαμβάνουν αυτόματα τα ηλεκτρονικά τιμολόγια χωρίς καμιά επιπρόσθετη ενέργεια εκ μέρους σας (“pull mode”).

e-invoicing-better-communication.jpg
Communication
bottom of page