top of page

e Invoicing από Προμηθευτές


  • Μήπως έχετε συχνή συναλλαγή με κάποιους από τους προμηθευτές σας;

  • Είναι μεγάλος ο όγκος των εισερχομένων τιμολογίων τους;

  • Θέλετε να ηλεκτρονικοποιήσετε τη διαδικασία καταχώρησης;

  • Απαιτεί πολύ χρόνο η καθημερινή διαχείρισή τους;

  • Αυτοί έχουν δυνατότητα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης;


Αν απαντήσατε θετικά σε κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε έχουμε τη λύση για εσάς.Γιατί σας χρειάζεται;

  • Μειώνει το χρόνο που ασχολείστε καθημερινά με την καταχώρηση παραστατικών.

  • Μειώνει τον κίνδυνο λαθών από καταχωρήσεις που προέρχονται από ανάγνωση εκτυπωμένων παραστατικών.

  • Μειώνει ή εξαλείφει τους χάρτινους φακέλους και αρχεία που τηρείτε για τα εισερχόμενα τιμολόγια


Πως λειτουργεί

Υποδέχεται ηλεκτρονικά παραστατικά των πιστοποιημένων από εσάς προμηθευτών σας μέσω ειδικού μηχανισμού e-mail και τα αποθηκεύει σε ειδική βάση δεδομένων. Δημιουργεί αυτόματα το παραστατικό αγοράς (ή υπηρεσιών ή ότι άλλο είναι) μέσα στο E-ON RIX.

Επισυνάπτει το έγγραφο (π.χ. PDF του τιμολογίου) στην οθόνη της Καταχώρησης Τιμολογίου. Έτσι όταν έρχεται η ώρα του τελικού ελέγχου και της καταχώρησης των λεπτομερειών/γραμμών παραστατικού, έχετε έτοιμη στην οθόνη σας την εικόνα του αρχικού παραστατικού.

Ολοκληρώνετε έτσι την καταχώρηση χωρίς να διαχειριστείτε καθόλου χαρτιά!

Εφ’ όσον ο προμηθευτής σας το υποστηρίζει μηχανογραφικά, είναι δυνατή και η αυτόματη δημιουργία των γραμμών του παραστατικού, κωδικό ανά κωδικό.Δηλαδή…


Η cloud υποδομή του E-ON RIX διαθέτει μηχανισμό υποδοχής emails από πιστοποιημένους αποστολείς (δηλαδή τους προμηθευτές σας).

Ο προμηθευτής σας αποστέλλει email (χειροκίνητο ή αυτόματο από το δικό του ERP) σε συγκεκριμένο email αποδέκτη του E-ON RIX (όχι στο δικό σας email ή κάποιου στελέχους σας).

Το E-ON RIX αναγνωρίζει τον αποστολέα και δημιουργεί αυτόματα τις εγγραφές που του έχουμε «διδάξει» στο υποσύστημα Εμπορικής διαχείρισης.

Μάλιστα, μπορείτε και μόνοι σας να παραμετροποιείτε και άλλους αποστολείς, για άλλες περιπτώσεις τιμολογίων!

Εσείς λαμβάνετε ενημερωτικό email που σας ενημερώνει για το ποιος προμηθευτής απέστειλε ηλεκτρονικά στοιχεία και ποιο παραστατικό δημιουργήθηκε στο σύστημά σας. Απλώς ελέγχετε ή συμπληρώνετε στοιχεία που λείπουν (αν λείπουν) και οριστικοποιείτε το παραστατικό στη Βάση Δεδομένων σας.


Αν επιθυμείτε και υπάρχει και η τεχνική δυνατότητα από τον προμηθευτή σας, η όλη διαδικασία μπορεί να δουλέψει και χωρίς την ανάγκη για αποστολή του τιμολογίου με e mail αλλά μέσω web service. Ο τρόπος αυτός είναι καλύτερος, ταχύτερος αλλά απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις που σε μερικές περιπτώσεις κάνουν το όλο εγχείρημα δυσκολότερο.


Από τη μεριά του E-ON RIX πάντως, εσείς έχετε… εμάς!


Πόσο κοστίζει;


Ως μέρος της βασικής Εμπορικής και Λογιστικής σουίτας “E-ON RIX” κοστίζει ελάχιστα για τα οφέλη που θα σας δώσει. Μάλιστα, για περιορισμένο μόνο διάστημα, ενός μηνός, σας το προσφέρουμε δωρεάν, εάν αποκτήσετε τη βασική σουίτα “E-ON RIX” που είναι προαπαιτούμενο!


Το κόστος του δικαιολογεί την επένδυση;


Απόλυτα, διότι ξεκινάει την απόσβεσή του άμεσα, γλιτώνοντας χρόνο από την καθημερινή σας ενασχόληση με θέματα καταχώρησης και συμφωνίας τιμολογίων προμηθευτών. Αυτά, μαζί με τα αναπόφευκτα λάθη που φυσιολογικά κάνει κάθε άνθρωπος μεταφράζονται σε κόστος αλλά – το χειρότερο – σε απώλεια χρόνου από άλλες, πιο σημαντικές για εσάς εργασίες.

Και βέβαια, αν εκμεταλλευτείτε την προσφορά του δωρεάν μήνα, τότε... δεν υπάρχει κανένα κόστος!

Θέλετε και πρόσθετο όφελος; Σας το δίνουμε, αν υιοθετήσετε και το υποσύστημα Λογιστικής που έρχεται ως πρόσθετο του Εμπορικού κυκλώματος. Ρωτήστε μας πώς…!


Όλα αυτά ξεπερνούν τις τεχνικές μου γνώσεις. Ποιος θα με βοηθήσει να το υλοποιήσω;


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, αν το επιθυμείτε, όχι μόνο να παραμετροποιήσει το όλο σύστημα αλλά και να συνεννοηθεί με τους επιλεγμένους προμηθευτές σας για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, έτσι ώστε στο τέλος να σας παραδώσει ένα τελικό λειτουργικό σύστημα.

Αρχικά θα συζητήσουμε μαζί σας ποιος είναι ο σκοπός που θέλετε να επιτύχετε, αν ακολουθείτε το κωδικολόγιο των προμηθευτών σας κ.λπ. και κατόπιν θα… μας αφήσετε μόνους μας να κάνουμε ό,τι πρέπει για να υλοποιήσουμε το όλο κύκλωμα.Comments


bottom of page