top of page

E-ON RIX B2B Sales Portal

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μια ενότητα της διεθνώς βραβευμένης σουίτας λογισμικού

E-ON RIX Business, Financials & CRM.

Συνεργάζεται με το βασικό Εμπορικό πακέτο για να σας βοηθήσει στην περαιτέρω αυτοματοποίηση των πωλήσεών σας.


Κάνετε κυρίως πωλήσεις χονδρικής;

Έχετε επαναλαμβανόμενους πελάτες;

Για κάθε πώληση απαιτείται αρκετός χρόνος για συνεννόηση τηλεφωνική ή με άλλους παραδοσιακούς τρόπους;

Έχετε συχνές επιστροφές λόγω ασυμφωνίας στην τιμή; Θα θέλατε την τελική έγκριση του πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας του;

Βρίσκετε χρήσιμο το να δώσετε πρόσβαση στους πελάτες σας σε ηλεκτρονικό σύστημα αποστολής των παραγγελιών τους;

Θα θέλατε να συμπληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας και αποστολής με Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, και μάλιστα μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον;

Πιστεύετε ότι ένα κλασσικό e-shop δεν θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει;


Αν απαντήσατε θετικά σε κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε έχουμε τη λύση για εσάς.


Πως λειτουργεί


Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να εισέλθουν σε ειδικό, ασφαλή χώρο του E-ON RIX ώστε να συντάξουν και αποστείλουν την παραγγελία τους προς εσάς. Μάλιστα, βλέπουν απ’ ευθείας την τελική τιμή τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εκπτώσεων που μπορεί να τους έχετε δώσει.


Σας ειδοποιεί αμέσως μόλις έλθει μια παραγγελία από αυτό το κανάλι. Αυτό μειώνει σημαντικά το χρόνο απόκρισης προς τους πελάτες σας!


Ξεκινάει την εσωτερική διαδικασία εκτέλεσης της Παραγγελίας, με τις γνωστές λειτουργίες του E-ON RIX. Όμως η επεξεργασία και η προώθηση της παραγγελίας, απαιτεί την ηλεκτρονική έγκριση από τον πελάτη σας, πριν τιμολογήσετε. Ο πελάτης ειδοποιείται μέσω email ότι ζητάτε την έγκριση του.


Απελευθερώνει την παραγγελία προς τιμολόγηση, εφόσον ο πελάτης έχει ήδη δώσει την έγκρισή του στο προηγούμενο βήμα.


Μετά την τιμολόγηση, ο πελάτης βλέπει την ολοκλήρωση της παραγγελίας του στο δικό του χώρο στο portal του E-ON RIX


Επιπλέον:


Ο πελάτης σας εντάσσεται σε ένα λειτουργικό sales portal, μέσω του οποίου μπορεί να λάβει και πρόσθετες υπηρεσίες. Για παράδειγμα μεταξύ άλλων να λαμβάνει το statement του λογαριασμού του ή να σας στέλνει αιτήματα υποστήριξης.

Εάν έχει ενεργοποιηθεί και η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, ο πελάτης σας μπορεί, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, να παραλάβει το παραστατικό μόνος του ή/και να λάβει ηλεκτρονικό αρχείο για να το φορτώσει στο δικό του ERP και, τέλος, να σας ενημερώσει ότι έλαβε τα αρχεία ή ακόμα και ότι εξόφλησε το τιμολόγιό σας.



Γιατί σας χρειάζεται


Για να μειώσετε το χρόνο που ασχολείστε καθημερινά για την καταγραφή των παραγγελιών, μειώνοντας τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και την χειροκίνητη καταχώρηση fax. Ακόμα, για να απελευθερώσετε χρόνο των πωλητών σας που εργάζονται εκτός γραφείου.


Για να μειώσετε τις πιθανότητες διαφωνιών κατά την εκτέλεση των παραγγελιών, είτε αυτό αφορά τις προσφερόμενες τιμές και εκπτώσεις είτε τους χρόνους παράδοσης κ.λπ.


Για να μειώσετε το μέσο χρόνο εκτέλεσης των παραγγελιών των πελατών σας.


Για να υλοποιήσετε μια εξωστρεφή λύση και ένα νέο κανάλι πώλησης, που δεν είναι απαραιτήτως ένα τυπικό (και με πρόσθετα κόστη!) e-shop, που εν τέλει μπορεί και να μην σας εξυπηρετεί.


Για να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας, δείχνοντας στους πελάτες σας ότι επιδιώκετε να τους παρέχετε νέα εργαλεία συνεργασίας.


Εν τέλει, για να μειώσετε το κόστος επεξεργασίας καθεμιάς παραγγελίας και να αυξήσετε προφανώς το περιθώριο κέρδους σας.


Πόσο κοστίζει


Ως μέρος του βασικού Εμπορικού και Λογιστικού συστήματος “E-ON RIX” κοστίζει ελάχιστα για τα οφέλη που θα σας δώσει. Μάλιστα, για περιορισμένο μόνο διάστημα, ενός μηνός, σας το προσφέρουμε δωρεάν, εάν αποκτήσετε το βασικό Εμπορικό σύστημα “E-ON RIX”, το οποίο είναι προαπαιτούμενο!



Το κόστος του δικαιολογεί την επένδυση;


Απόλυτα, διότι η απόσβεσή του αρχίζει άμεσα, βελτιώνοντας όλους τους δείκτες που σχετίζονται με το κομμάτι των πωλήσεων.

Είτε σας ενδιαφέρει το κόστος του ανθρώπινου χρόνου για την επεξεργασία κάθε παραγγελίας, είτε τα συχνά λάθη που μπορεί να γίνονται στην υπάρχουσα διαδικασία, είτε η βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής σας (η οποία επίσης μετριέται σε… όρους οικονομικούς!)ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

bottom of page