top of page
e-on_logo.jpg
Full color - lg.png

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

H E-ON INTEGRATION έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι από τον Νοέμβριο του 2019,

είναι επίσημος συνεργάτης της HCL Software,

μέλος της παγκόσμιας εταιρίας τεχνολογίας HCL Technologies.

hcl.jpg

​Αγία Παρασκευή, 17/12/2019

H Ε-ΟΝ INTEGRATION A.E. (www.e-on.gr) υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας ως Business Partner για την εκπροσώπηση της ΗCL Software (www.hcltechsw.com)  και των προϊόντων της στην Ελλάδα.

 

Η HCL Technologies, (κλάδος της οποίας είναι η HCL Software) είναι μια ινδική πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής (IT) με έδρα τη Noida, Uttar Pradesh. H εταιρία έχει έσοδα (2019) 9.3 δις δολάρια και 147.000+ άτομα προσωπικό σε 44 χώρες.

 

Η Ε-ΟΝ είναι μία ανεξάρτητη ελληνική εταιρία πληροφορικής που ιδρύθηκε το 1999 και έχει αναπτύξει δικό της λογισμικό, το οποίο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σε Τράπεζες, εμπορικές εταιρίες, δίκτυα διανομής αυτοκινήτων και άλλους κλάδους της οικονομίας πάνω σε πλατφόρμες cloud computing.

 

Η πρόεδρος της Ε-ΟΝ κα Αικατερίνη Λουροπούλου, δήλωσε: «Από την ίδρυσή της E-ON INTEGRATION το 1999, οραματιστήκαμε το μέλλον των web εφαρμογών που θα παρείχαν real-time ολοκληρωμένη σύνδεση μεταξύ της επιχείρησης, του ανθρώπινου δυναμικού της, των πελατών και προμηθευτών ή άλλων συνεργατών της με ασφάλεια και ευκολία στην εφαρμογή τους. Έτσι επενδύσαμε στην δημιουργία προϊόντων και λύσεων με στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προσαρμόσουν τις διαδικασίες τους σε περιβάλλον web ώστε να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητά τους μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος Πληροφορικής.

 

Από το 2008 πρωτοπορήσαμε επενδύοντας στο cloud computing παρέχοντας τις εφαρμογές μας με το συνδρομητικό μοντέλο SaaS – Software as a Service που επιτρέπει στις εταιρίες κάθε μεγέθους να αποκτούν πρόσβαση στις εφαρμογές που χρειάζονται χωρίς να καταβάλλουν τίμημα για άδειες αγοράς και εγκατάστασής τους καθώς και για επεκτάσεις ή συναφείς υπηρεσίες.

 

Όλες τις παραπάνω εφαρμογές και λύσεις μας τις αναπτύξαμε πάνω σε ισχυρές υποδομές και προϊόντα και κυρίως στην πλατφόρμα Domino της IBM της οποίας υπήρξαμε Advanced Business Partners για πολλά χρόνια. Για τα προϊόντα μας E-ON RIX Business Financials & CRM και Ε-ΟΝ EPI Retail Banking λάβαμε διεθνείς διακρίσεις από την ΙΒΜ καθώς αναγνωρίστηκαν ως νεωτεριστικές εφαρμογές υψηλής ποιότητας και Βέλτιστες Κλαδικές Λύσεις.  

 

Τώρα αρχίζει μια νέα εποχή για εμάς καθώς η HCL Technologies, ηγέτιδα εταιρία παγκόσμιας Τεχνολογίας εξαγόρασε επιλεγμένα προϊόντα της IBM και ανέλαβε πλήρως την έρευνα και την ανάπτυξη, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την υποστήριξη τους, μεταξύ άλλων και της πλατφόρμας Domino».

 

Η HCL για τους παραπάνω σκοπούς και για να καλύψει τις ανάγκες της πελατειακής βάσης των προϊόντων αυτών δημιούργησε μια νέα επιχειρηματική μονάδα την HCL Software. Η νέα αυτή μονάδα οραματίζεται την αναδιάρθρωση του επιχειρηματικού software  εστιάζοντας στην καινοτομία και την παράδοση προϊόντων αιχμής με στόχο την επιτυχία των πελατών της.

 

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της HCL Technologies, C Vijayakumar δήλωσε:  "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επόμενη φάση της HCL Software και είμαστε σίγουροι για την αναπτυξιακή πορεία των προϊόντων αυτών που υποστηρίζεται και από τη δέσμευσή μας να επενδύσουμε στην καινοτομία σε συνδυασμό με την ισχυρή μας εστίαση στις ανάγκες των πελατών και στην ανάπτυξη ευέλικτων λύσεων", "Επιπλέον, βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες για τη δημιουργία συναρπαστικών προσφορών " as-a-service ", συνδυάζοντας τα προϊόντα αυτά με τις παραδοσιακές υπηρεσίες πληροφορικής και υπηρεσίες επόμενης γενιάς".

Στις 4 Δεκεμβρίου η HCL Technologies, ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση v11 του Domino η οποία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο όσον αφορά τη δέσμευση της HCL για εκσυγχρονισμό και καινοτομία επί αυτής της πλατφόρμας.

 

"Το Domino v11 αποτελεί τη δέσμευσή μας στους πελάτες μας - να συνεχίσουμε να απελευθερώνουμε νέα αξία μεσα από  αδιάκοπη καινοτομία και εκσυγχρονισμό", δήλωσε ο Darren Oberst, CVP και επικεφαλής του HCL Software. "Το Domino έχει αποδείξει την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και το χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης σε μεγάλες επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες και με το v11, εκσυγχρονίζουμε και ανοίγουμε την πλατφόρμα για να αξιοποιήσουμε αυτές τις θεμελιώδεις δυνάμεις για την επόμενη γενιά εφαρμογών."

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες σας

σε licenses και renewals/maintenance λογισμικού που προσφέρεται από την HCL.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον σας. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

bottom of page