Δωρεάν επιχειρηματικές

εφαρμογές στο internet!

Δωρεάν εφαρμογές επιχειρήσεων στο internet

Στην μάχη κατά του κορωνοϊού, η E-ON INTEGRATION AE προσφέρει δωρεάν σε νέους συνδρομητές από 1ης Απριλίου 2020, τις εφαρμογές της που τρέχουν σε περιβάλλον internet για τηλε-εργασία. Αυτές είναι:

Διαχείριση Προσωπικού

Παρουσιολόγιο, Αναφορές χρόνου (time reporting), Διαχείριση Συμβάντων, Άδειες, Υπερωρίες, Εξοδολόγια, Εύρεση Προσωπικού κλπ

Διακίνηση  Προϊόντων & Εμπορευμάτων

Αιτήματα / παράπονα πελατών,  παραγγελίες πελατών, παραγγελίες προς προμηθευτές, αποστολές / παραλαβές, εντολές courier, ηλεκτρονική τιμολόγηση, τήρηση αποθήκης, cash flow.

Μπορούμε να κρατήσουμε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα ζωντανή, με τηλε-εργασία.

Οι εφαρμογές μας είναι δίγλωσσες, Ελληνικά και Αγγλικά, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργάζεστε με το εξωτερικό με την ίδια πλατφόρμα.

Οι εφαρμογές τρέχουν με τον ίδιο τρόπο, τόσο στο Laptop/PC όσο και σε Κινητά Τηλέφωνα.

Όπου και αν δραστηριοποιήστε στην Ελλάδα, χωρίς καμία μετακίνηση εκ μέρους σας, αναλαμβάνουμε να ενεργοποιησουμε ένα ψηφιακό χώρο δικό σας, για να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας, μικρή ή μεγαλύτερη. Αρκεί να έχετε μία σύνδεση στο internet. Εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε, να φορτώσετε αρχεία έναρξης εργασιών και να προχωρήσετε σε πλήρη έλεγχο των συναλλαγών σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις εφαρμογές μας "E-ON RIX", "E-ON HRM" και "E-ON MOBILE", επιλέγοντας τους αντίστοιχους συνδέσμους ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Είναι η ελάχιστη προσφορά της εταιρίας μας στην μάχη με την πανδημία και την επιβίωση των επιχειρήσεων.

E-ON RIX, ένα λογισμικό για επιχειρήσεις που προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα στον χώρο των οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών και άλλων συναφών ροών. Όλη η πληροφόρηση που χρειάζεστε είναι διαθέσιμη άμεσα για να υποστηρίξει τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

E-ON HRM, μια σύγχρονη ευέλικτη self service σουίτα που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλες τις πτυχές του κύκλου ζωής, της διαχείρισης και οργάνωσης του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά έχει και όλα τα χαρακτηριστικά ενός εργαλείου για την επίτευξη των στόχων.

E-ON MOBILE, η πληροφόρηση και οι διαδικασίες της επιχείρησης, στο χέρι σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Απόλυτη Ευελιξία, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Προσωποποιημένη πληροφόρηση, βασικοί επιχειρηματικοί δείκτες, στατιστικά στοιχεία και γραφικές απεικονίσεις κ.α.

 

Ζητήστε παρουσίαση:

© 2020  by e-On Integration S.A.

Dem. Gounari 3, 153 43 Agia Paraskevi

Τηλ.: 210 6018700 - Fax: 210 6018709

Email:

FOLLOW US:

  • w-facebook
  • Twitter Clean